Case Study

BW finance & Consultancy Case Study

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

BaseNet

De markleider op het gebied van kantoorautomatisering voor advocatenkantoren heeft voor ons geen geheimen. Na jarenlang bij BaseNet te hebben gewerkt als financieel consultants weten wij alle ins en outs van dit systeem.

Boekhouders per direct beschikbaar voor facturatie tot jaarafsluiting

Bent u gebruiker van BaseNet en op zoek naar een boekhouder die feilloos zijn weg weet te vinden binnen Basenet, u direct kan bijstaan en u ook nog eens kan adviseren over mogelijke efficiencyslagen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Realworks

Realworks is ondertussen niet meer weg te denken uit de wereld van de makelaardij. Gezamelijk hebben wij 20 jaar ervaring met dit fantastische systeem.

Boekhouders met 20 jaar Realworks ervaring, van factuur tot jaarafsluiting

Voert u uw administratie in Realworks en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons u helpen meer uit de administratie te halen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

MKB/ZZP

Bent u ondernemer en is boekhouden niet uw favoriete bezigheid? Wij bieden ondersteuning waar u het nodig heeft. Dan kan vanaf de eerste factuur zijn maar ook pas bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting.

Wij zijn flexibele boekhouders die rekening houden met uw wensen en gemakkelijk bereikbaar zijn wanneer u vragen heeft.

Onze klantenbasis is breed en bestaat onder andere consultants, muzikanten, (grafisch) ontwerpers, fotografen, hoveniers en diverse winkels. Zoekt u hulp of heeft u vragen over bijvoorbeeld het opzetten van een onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.